Nu spunem un secret când afirmăm că este nevoie acută de specialiști!

Nenumăratele şi controversatele modificări legislative din ultimii ani, au dus la necesitatea ca persoanele care activează în domeniul resurselor umane să fie permanenţă conectate, mai mult ca niciodată, la aceste schimbări şi să ţină pasul cu ele.

În acest context, angajatorii urmăresc să aibă oameni cu experienţă şi pregătire adecvată, în conformitate cu realităţile momentului, care să asigure competent gestionarea resursei umane din societăţile lor, astfel încât să prevină orice fel de încălcări ale legislaţiei în vigoare.

Fiecare cursant care promovează examenul de absolvire, va obţine certificatul de absolvire cu valabilitate nelimitată, de specializare pentru ocupaţia de Inspector resurse umane, recunoscut pe plan naţional de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice precum şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

Cursul este conceput ca tu să afli de la lectorii noştri care sunt noutăţile legislative şi interpretarea acestora, precum şi să ai ocazia să discuţi cu aceştia speţele întâlnite în practică şi posibile rezolvări, tocmai de aceea vom discuta despre:

  1. Recrutare, selecție și comunicare
  2. Încheiere, derulare, încetare raporturi de muncă
  3. Evaluare personal, contract colectiv, regulament intern, răspundere juridică
  4. REVISAL
  5. Salarizare

Persoanele care se specializează în ocupaţia de Inspector resurse umane – aprofundează cunoştinţele necesare în gestionarea activităţii departamentului de resurse umane prin care organizaţia îşi recrutează, angajează, derulează şi încetează raporturile de muncă cu salariaţii.

În plus, vei cunoaşte alţi oameni de resurse umane…

Sigur şi tu te-ai gandit, aşa cum mulţi oameni de resurse umane spun, că întâlnirile de la ghişeele ITM erau de ajutor pentru împartăşirea noutăţilor sau găsirea de soluţii pentru speţele întâlnite în practică.

De aceea, noi te invităm să afli aceste noutăţi şi rezolvări de la specialişti în domeniu, iar în urma cursului să păstrezi legătura cu toţi colegii tăi, ceea ce va aduce o plus valoare în activitatea şi dezvoltarea ta profesională.

Sau, poţi chiar promova în societăţi din ce în ce mai complexe!

Dacă eşti o persoană interesată, dornică să acumuleze cât mai multe cunoştinţe şi care se remarcă pe parcursul derulării cursului, ai şanse foarte mari ca atunci când angajatorii ne cer recomandări pentru ocuparea de posturi în departamentul de resurse umane, să fii printre cei care să-şi găsească un loc de muncă mai provocator şi mai bine plătit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *