Seminarul se adresează  specialiștilor cu aria de activitate în domeniul resurselor umane şi îşi propune să  prezinte şi să analizeze speţe particulare, modificări şi aspecte legislative la zi cu privire la Codul Muncii, la aplicația REVISAL, respectiv întocmirea şi gestionarea documentelor de evidență a personalului. Printre temele abordate se numară:

  1. Modalități de rezolvare a neconcordanţelor dintre datele din REVISAL şi D112, precum şi reguli obligatorii pentru prevenirea pe viitor a acestor neconcordanțe. Cele mai frecvente greșeli care duc la apariţia neconcordanţelor;
  2. Legatura între termenele de transmitere în REVISAL şi munca nedeclarată;
  3. Reglementari privind salariul minim pe economie. Situaţii particulare;
  4. Diverse – răspunsuri la problemele ridicate de participant.

Programul va fi susţinut de cei mai avizați specialiști în dreptul muncii, salarizare și REVISAL.

Perioada şi locaţia:

Durata programului este de 2 zile şi se va desfăşura în perioada 27-28 martie 2019 în intervalul orar 16.00 – 20.00, în municipiul Cluj-Napoca.

Locația va fi anunțată ulterior, în funcție de numărul participanților.

Tariful de participare este de 300 lei /participant şi se va achita cu ordin de plată către S.C. Formed Training S.R.L., CUI 28131600, cont RO80 TREZ 5615069XXX006373 deschis la Trezoreria Zalău sau cont RO63 BTRL 0320 1202 D71802XX deschis la Banca Transilvania Zalău.

IMPORTANT! Firmele sau persoanele fizice care au mai participat cel puțin la un curs organizat de FORMED TRAINING beneficiază de o reducere a tarifului de participare la 250 lei/participant.                 

Cu stimă,

                      Organizator curs,

                                                                                                       Roxana Barta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *