Am început acest curs de calificare la recomandarea unei prietene dar şi din dorinţa de a dobândi cunoştinţe noi în domeniul resurselor umane, având în vedere că urmează să lucrez în cadrul Compartimentului de Resurse Umane.
Ce pot să zic despre acest curs este că mi-a plăcut foarte mult. Atmosfera a fost una plăcută, cu un ritm perfect pentru a aprofunda toate cunoştinţele noi învăţate. Comunicarea dintre noi şi lectori a fost unul din punctele forte ale acestui curs iar speţele prezentate de aceştia foarte interesante şi utile. Toate întrebările adresate de către noi şi-au găsit răspunsul din partea lectorilor.
Pe viitor mă aştept să pun în practică fără ezitări tot ce am învăţat la acest curs de calificare.

Oana Chiș

♥♥♥♥♥

Mă bucur că am făcut acest curs la SC Formed Training, cu aceşti lectori, şi îl voi recomanda cu căldură, fiindcă urmându-l am obţinut nu doar o diplomă de calificare inspector resurse umane ci, mai important, am dobândit competenţe şi o solidă bază de cunoştinţe necesare exercitării cu succes a acestei meserii.
Le mulţumesc.

Dana-Simona Goia

♥♥♥♥♥

O atmosferă nemaipomenită. Consider că am acumulat, prin metoda de prezentare folosită, prin materialele folosite, mai multe cunoştinţe decât în cadrul oricărui curs la care am participat. Un altfel de curs, extrem de diferit.

Despina Jişa

♥♥♥♥♥

Dacă ar fi să aleg încă o dată să fac acest curs, cu sinceritate precizez faptul că aş alege să îl urmez tot la Formed Training.

Dumitriţa Libotean

♥♥♥♥♥

La sfarsitul cursului, foarte multe întrebări ale mele şi-au găsit răspuns. Bineînţeles că după un curs interesant s-au născut alte noi întrebări, dar acum ştiu unde să caut răspunsuri pentru ele, unde să citesc, unde să întreb.

Nu în ultimul rând, mi-a plăcut atmosfera cursului.

Ildiko Jakab

♥♥♥♥♥

Deşi lucrez de mai bine de 16 ani în domeniul resurselor umane, ocupând posturi de inspector resurse umane, inspector salarizare şi chiar şef serviciu resurse umane în cadrul mai multor societăţi, urmând acest curs am obţinut mai mult decât o diplomă de calificare.

Adriana Lonca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *